8515 21 00 Maszyny i aparatura do oporowego zgrzewania metali, całkowicie lub częściowo automatyczne
Kod CN 8515 21 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.90.31.0 - Maszyny i aparatura do lutowania miękkiego lub twardego, spawania lub zgrzewania, elektryczne; elektryczne maszyny i aparatura do natryskiwania na gorąco metali lub cermetali
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8541 40 10 - Diody świecące, włączając diody laserowe
-
Kod CN: 7601 20 - Stopy aluminium, nieobrobione plastycznie
-
Kod CN: 0304 32 00 - Filety z sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0403 10 11 - Jogurt o zawartości tłuszczu <= 3,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), niezawierający dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 8466 10 20 - Trzpienie, tuleje zaciskowe i pozostałe tuleje, do stosowania jako uchwyty do narzędzi wszelkich typów w tym do obróbki ręcznej
-
Kod CN: 4103 - Pozostałe skóry i skórki, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane, nawet odwłosione lub dwojone (z wył. bydlęcych lub ze zwierząt jednokopytnych, z owiec lub jagniąt, wyrobów z wełną oraz kozich lub koźlęcych - jemeńskich, mongolskich lub tybetańskich, oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 3807 00 90 - Pak browarniany i preparaty podobne na bazie kalafonii, kwasów żywicznych lub paku roślinnego; oleje ze smoły drzewnej, kreozot drzewny, drzewna benzyna ciężka i pak roślinny (z wył. smoły drzewnej, paku burgundzkiego, paku żółtego, paku stearynowego, paku lanolinowego, smoły tłuszczowej i paku glicerynowego)
-
Kod CN: 8467 21 10 - Wiertarki ręczne dowolnego rodzaju, zawierające silnik elektryczny , niewymagające zewnętrznego źródła energii
-
Kod CN: 2008 19 99 - Orzechy i pozostałe nasiona, włączając mieszanki, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem, zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej, orzeszków ziemnych, orzechów prażonych, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia i mieszanin zawierających >= 50% masy orzechów tropikalnych)
-
Kod CN: 8402 19 - Kotły parowe, włączając kotły hybrydowe (z wył. kotłów centralnego ogrzewania do gorącej wody, mogących również wytwarzać parę o niskim ciśnieniu)