8516 10 80 Podgrzewacze wody elektryczne oraz grzałki nurnikowe (z wył. ogrzewaczy natychmiastowych)
Kod CN 8516 10 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.51.25.0 - Podgrzewacze wody elektryczne o działaniu natychmiastowym lub zbiornikowe oraz grzałki nurnikowe
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0106 - Zwierzęta żywe (z wył. koni, osłów, mułów, osłomułów, bydła, świń, owiec, kóz, drobiu, ryb, skorupiaków, mięczaków i pozostałych bezkręgowców wodnych oraz hodowli mikroorganizmów)
-
Kod CN: 8459 69 90 - Frezarki do obróbki metalu, niesterowane numerycznie (z wył. obrabiarek z jednostkami obróbkowymi prowadnicowymi, wiertarko-frezarek, frezarek wspornikowych, frezarek narzędziowych i obrabiarek do nacinania)
-
Kod CN: 0810 20 - Maliny, jeżyny, morwy i owoce mieszańców malin z jeżynami, świeże
-
Kod CN: 0206 90 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, zamrożone
-
Kod CN: 7019 11 00 - Nici szklane cięte o długości <= 50 mm
-
Kod CN: 8516 71 00 - Urządzenia do zaparzania kawy lub herbaty, elektrotermiczne, do użytku domowego
-
Kod CN: 4704 21 00 - Masa celulozowa z drewna drzew iglastych, siarczynowa, półbielona lub bielona (z wył. do przeróbki chemicznej)
-
Kod CN: 0206 41 00 - Podroby jadalne ze świń, zamrożone
-
Kod CN: 6107 99 00 - Płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z bawełny)
-
Kod CN: 2204 22 27 - Wina produkowane w Languedoc-Roussillon, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)