8528 72 60 Aparatura odbiorcza dla telewizji, kolorowa, z ekranem, w którym zastosowano plazmową technologię wyświetlania (PDP) (z wył. zawierającej urządzenia wideo do zapisu lub odtwarzania i monitory, i aparatury do projekcji telewizyjnej)
Kod CN 8528 72 60 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.40.20.0 - Odbiorniki telewizyjne, nawet zawierające odbiorniki radiowe lub aparaturę do zapisu lub odtwarzania dźwięku lub obrazu
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8531 20 95 - Tablice sygnalizacyjne zawierające urządzenia ciekłokrystaliczne "LCD" (z wył. do wyświetlania na zasadzie macierzy aktywnych i w rodzaju stosowanych do rowerów i pojazdów silnikowych oraz urządzeń sygnalizacyjnych komunikacyjnych)
-
Kod CN: 4202 91 10 - Torby podróżne, kosmetyczki, plecaki i torby sportowe, z zewnętrzną powierzchnią ze skóry wyprawionej, skóry wtórnej lub skóry lakierowanej
-
Kod CN: 8106 00 90 - Artykuły z bizmutu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0908 32 00 - Kardamony, rozgniatane lub mielone
-
Kod CN: 9110 - Kompletne mechanizmy zegarkowe lub zegarowe, niezmontowane lub częściowo zmontowane (zestawy mechanizmów); niekompletne mechanizmy zegarkowe lub zegarowe, zmontowane; wstępnie zmontowane mechanizmy zegarowe lub zegarkowe
-
Kod CN: 0406 90 63 - Fiore Sardo i Pecorino, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej <= 47% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 8464 20 11 - Szlifierki lub polerki do obróbki szkła optycznego na zimno
-
Kod CN: 6111 20 90 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z bawełny, dziane (z wył. rękawiczek, mitenek, rękawic z jednym palcem i czapeczek)
-
Kod CN: 8803 - Części statków powietrznych i statków kosmicznych, objętych pozycją 8801 lub 8802, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1901 - Ekstrakt słodowy; przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, serwatki, kefiru i podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone