8529 90 Części nadające się wyłącznie lub głównie do aparatury transmisyjnej i odbioru do radiofonii, radiotelegrafii, radiowego lub telewizyjnego nadawania programów, kamer telewizyjnych, aparatów cyfrowych, kamer wideo i pozostałych rejestratorów obrazu, radarów, odbiorników radionawigacyjnych oraz aparatów do zdalnego sterowania drogą radiową, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. anten i reflektorów anten wszelkich typów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7326 90 92 - Artykuły z żeliwa lub stali, kute swobodnie, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 8302 49 00 - Oprawy, okucia i podobne artykuły, z metalu nieszlachetnego (z wył. zamków z kluczami, zamknięć i okuć z zamknięciami, zawierających zamki, zawiasów, kółek samonastawnych, opraw i okuć, nadających się do budynków, pojazdów silnikowych i mebli)
-
Kod CN: 8430 10 00 - Kafary do wbijania pali i urządzenia do wyciągania pali (z wył. montowanych na wagonach kolejowych, podwoziach pojazdów silnikowych lub samochodach ciężarowych)
-
Kod CN: 5307 - Przędza z juty lub pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303
-
Kod CN: 8301 10 00 - Kłódki z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 3209 90 00 - Farby i pokosty, włącznie z emaliami i lakierami, na bazie polimerów syntetycznych lub polimerów naturalnych modyfikowanych chemicznie, rozproszone lub rozpuszczone w środowisku wodnym (z wył. na bazie polimerów akrylowych lub winylowych)
-
Kod CN: 8543 70 09 - Dotykowe urządzenia do wprowadzania danych (tak zwane ekrany dotykowe) bez możliwości wyświetlania, do włączenia w urządzenie posiadające wyświetlacz, które działają poprzez wykrywanie i umiejscowienie dotyku na powierzchni wyświetlacza
-
Kod CN: 5502 90 00 - Kabel z włókna ciągłego sztucznego, spełniający wymagania określone w uwadze 1 do działu 55 (z wył. z włókna octanowego)
-
Kod CN: 9403 30 19 - Meble drewniane, w rodzaju stosowanych w biurze, o wysokości <= 80 cm (z wył. biurek i mebli do siedzenia)
-
Kod CN: 0403 10 91 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 3% masy (z wył. w postaci stałej)