8533 Rezystory, włączając reostaty i potencjometry, (z wył. rezystorów grzejnych); ich części
Podrzędne kody CN
Kod CN: 8533 10 00 - Rezystory stałe węglowe, masowe lub warstwowe (z wył. rezystorów grzejnych)
Kod CN: 8533 21 00 - Rezystory stałe elektryczne, dla mocy <= 20 W (z wył. rezystorów grzejnych)
Kod CN: 8533 29 00 - Rezystory stałe elektryczne, dla mocy > 20 W (z wył. rezystorów grzejnych)
Kod CN: 8533 31 00 - Rezystory drutowe zmienne, włączając reostaty i potencjometry, dla mocy <= 20 W (z wył. rezystorów grzejnych)
Kod CN: 8533 39 00 - Rezystory drutowe zmienne, włączając reostaty i potencjometry, dla mocy > 20 W (z wył. rezystorów grzejnych)
Kod CN: 8533 40 - Rezystory nastawne, włączając reostaty i potencjometry (z wył. rezystorów drutowych zmiennych i rezystorów grzejnych)
Kod CN: 8533 40 10 - Rezystory nastawne, włączając reostaty i potencjometry, dla mocy <= 20 W (z wył. rezystorów drutowych zmiennych i rezystorów grzejnych)
Kod CN: 8533 40 90 - Rezystory nastawne, włączając reostaty i potencjometry, dla mocy > 20 W (z wył. rezystorów drutowych zmiennych i rezystorów grzejnych)
Kod CN: 8533 90 00 - Części rezystorów włączając reostaty i potencjometry, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 6005 38 00 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z włókien syntetycznych, z przędz o różnych barwach (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
Kod CN: 0811 90 11 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy
Kod CN: 8906 90 91 - Jednostki pływające, włączając łodzie ratunkowe, o masie <= 100 kg (inne niż łodzie wioślarskie i pozostałe jednostki pływające, objęte pozycją od 8901 do 8905 i jednostki pływające do złomowania)
Kod CN: 0302 89 39 - Karmazyny (Sebastes spp.) , świeże lub schłodzone (z wył. z gatunku Sebastes marinus)
Kod CN: 2712 - Wazelina; parafina, wosk mikrokrystaliczny, gacz parafinowy, ozokeryt, wosk montanowy, wosk torfowy, pozostałe woski mineralne i podobne produkty otrzymywane w drodze syntezy lub innych procesów, nawet barwione
Kod CN: 1604 12 99 - Śledzie przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. śledzi mielonych i filetów śledziowych, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych, i w hermetycznych pojemnikach)
Kod CN: 4302 30 99 - Całe skóry i części lub kawałki z nich, garbowane lub wykończone, połączone, bez dodatków z innych materiałów (z wył. z królików, zajęcy i fok, skór „dropiatych”; skór futerkowych, odzieży, dodatków odzieżowych i pozostałych artykułów ze skór futerkowych)
Kod CN: 2008 20 19 - Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. o zawartości cukru > 17% masy)
Kod CN: 5607 49 11 - Szpagat, powróz, linki i liny, z polietylenu lub polipropylenu, plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi, o masie liniowej > 50.000 decyteksów "5 g/m" (z wył. do wiązania lub belowania)
Kod CN: 8429 40 - Podbijarki mechaniczne i walce drogowe, samobieżne