8538 90 99 Części nadające się wyłącznie lub głównie do stosowania z urządzeniami objętymi pozycją 8535, 8536 lub 8537, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. podzespołów elektronicznych, tablic, paneli, konsoli, pulpitów, szaf oraz innych układów wsporczych dla wyrobów objętych pozycją 8537, niewyposażonych w przynależną do nich aparaturę, i urządzeń do testowania płytek półprzewodników objętych podpozycją 8536 90 20)
Kod CN 8538 90 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.12.40.0 - Części do aparatury rozdzielczej i sterowniczej energii elektrycznej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5007 10 00 - Tkaniny z burety
-
Kod CN: 8539 32 90 - Lampy metalohalogenkowe
-
Kod CN: 2008 97 92 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (lub betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, bez dodatku alkoholu i bez dodatku cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 5 kg
-
Kod CN: 8536 30 10 - Urządzenia zabezpieczające obwody elektryczne, do napięć <= 1 000 V, do prądu <= 16 A (z wył. bezpieczników i wyłączników automatycznych)
-
Kod CN: 1008 21 00 - Nasiona prosa (z wył. ziarna sorgo)
-
Kod CN: 8408 90 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne) (z wył. silników do napędu jednostek pływających i do napędu pojazdów objętych działem 87)
-
Kod CN: 0307 22 90 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, zamrożone, nawet w skorupach (z wył. muszli św. Jakuba (Pecten maximus))
-
Kod CN: 3905 29 00 - Kopolimery octanu winylu, w formach podstawowych (z wył. w dyspersji wodnej)
-
Kod CN: 0705 11 00 - Sałata głowiasta, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 2940 00 00 - Cukry, chemicznie czyste (z wył. sacharozy, laktozy, maltozy, glukozy i fruktozy); etery cukrów, acetale cukrów i estry cukrów i ich sole (z wył. naturalnych lub syntetycznych prowitamin, witamin, hormonów, glikozydów, alkaloidów roślinnych i ich soli, eterów, estrów i pozostałych pochodnych)