8540 91 00 Części lamp elektronopromieniowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 8540 91 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.11.40.0 - Części lamp elektronowych i elektronopromieniowych oraz pozostałe elementy elektroniczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9017 80 90 - Przyrządy ręczne do pomiaru długości, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5513 19 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej <= 170 g/m², niebielone lub bielone (z wył. z włókien odcinkowych poliestrowych)
-
Kod CN: 3920 99 28 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych produktów polimeryzacji kondensacyjnej lub z przegrupowaniem, gdzie indziej niesklasyfikowanych, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych oraz pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918, i arkuszy i taśm, z poliimidu niekomórkowego, niepowleczonego lub powleczonego, lub pokrytego wyłącznie tworzywem sztucznym)
-
Kod CN: 5210 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej <= 200 g/m²
-
Kod CN: 2008 50 11 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas., w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 2004 90 91 - Cebule, gotowane, inaczej nieprzetworzone, zamrożone
-
Kod CN: 0602 10 - Sadzonki i zrazy, nieukorzenione
-
Kod CN: 2846 10 00 - Związki ceru
-
Kod CN: 5403 33 00 - Nitka pojedyncza z octanu celulozy, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej, przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie)
-
Kod CN: 0306 12 90 - Homary "Homarus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. całych)