8542 32 61 Elektroniczne układy scalone jako pamięci stałe kasowalne elektrycznie, programowalne "flash E²PROM", o pojemności <= 512 Mb (z wył. w postaci multichipowych czy wielokomponentowych układów scalonych)
Kod CN 8542 32 61 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.11.30.0 - Elektroniczne układy scalone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9209 94 00 - Części i akcesoria instrumentów muzycznych, których dźwięk jest wytwarzany lub też musi być wzmocniony, elektrycznie, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2818 10 91 - Elektrokorund [korund sztuczny], nawet niezdefiniowany chemicznie, o zawartości < 50% cząstek o średnicy > 10 mm w całkowitej masie (z wył. o zawartości tlenku glinu >= 98,5% masy [o wysokiej czystości])
-
Kod CN: 2811 19 80 - Kwasy nieorganiczne (z wył. chlorowodoru [kwasu chlorowodorowego], kwasu chlorosulfonowego, kwasu siarkowego, oleum, kwasu azotowego, mieszanin nitrujących, kwasu fosforowego, kwasu polifosforowego, kwasów borowych i fluorowodoru [kwasu fluorowodorowego], bromowodoru [kwasu bromowodorowego], cyjanowodoru [kwasu cyjanowodorowego])
-
Kod CN: 0207 55 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 9506 11 10 - Narty biegowe
-
Kod CN: 6403 51 15 - Obuwie męskie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę, ale nie część łydki, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia z metalowym ochronnym noskiem, obuwia sportowego, obuwia ortopedycznego, i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 2208 90 77 - Napoje spirytusowe, w pojemnikach o objętości > 2 litry (z wył. napojów spirytusowych otrzymanych przez destylację wina z winogron lub wytłoków z winogron, whisky, rumu i pozostałych napojów spirytusowych otrzymanych przez destylację sfermentowanych produktów z trzciny cukrowej, ginu i ginu geneva, arrack, wódki, likierów i kordiałów, ouzo, napojów spirytusowych destylowanych z owoców i Tequili)
-
Kod CN: 1602 32 19 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
-
Kod CN: 2618 00 00 - Żużel granulowany [piasek żużlowy] z produkcji żeliwa lub stali
-
Kod CN: 8507 30 20 - Akumulatory niklowo-kadmowe, hermetyzowane (z wył. zużytych)