8542 33 Elektroniczne układy scalone jako wzmacniacze
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8443 13 32 - Maszyny drukarskie offsetowe z podawaniem papieru w arkuszach, o długości boku <= 53 x 75 cm, ale > 22 cm x 36 cm, nowe
Kod CN: 0307 49 - Mątwy i kałamarnice, wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
Kod CN: 4104 19 51 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m², w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
Kod CN: 2009 89 69 - Sok gruszkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 0402 21 99 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 27% masy, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 2,5 kg
Kod CN: 4302 19 80 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, z owiec lub jagniąt, całe, niepołączone (z wył. z jagniąt, takich jak: astrachańskie, szerokoogonowe, karakuły, perskie i podobne, indyjskie, chińskie, mongolskie lub tybetańskie)
Kod CN: 0709 99 40 - kapary, świeże lub schłodzone
Kod CN: 4407 95 - Drewno z jesionu "Fraxinus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
Kod CN: 1604 20 10 - Łosoś przetworzony lub zakonserwowany (z wył. całego lub w kawałkach)
Kod CN: 0207 24 90 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek i bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „indyki 73 %” lub inaczej zgłaszanych nieciętych na kawałki (z wył. indyków 80%), świeże lub schłodzone