8544 60 Przewody elektryczne, do napięć > 1 000 V, izolowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8416 20 - Palniki piecowe, na paliwo stałe pyłowe lub na gaz, włączając palniki wielopaliwowe
-
Kod CN: 2208 60 91 - Wódka o objętościowej mocy alkoholu > 45,4% obj., w pojemnikach o objętości <= 2 litry
-
Kod CN: 8708 94 35 - Koła kierownicy, kolumny kierownicy oraz przekładnie kierownicy, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia (z wył. do montażu przemysłowego pojazdów silnikowych, objętych podpozycją 8708 94 20)
-
Kod CN: 2208 20 62 - Cognac, w pojemnikach o objętości > 2 litry
-
Kod CN: 6403 99 50 - Pantofle i pozostałe obuwie domowe, o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, o cholewkach ze skóry wyprawionej (z wył. zakrywających kostkę, z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 7013 10 00 - Wyroby z tworzywa szklano-ceramicznego, w rodzaju stosowanych do celów stołowych, kuchennych, toaletowych, biurowych, dekoracji wnętrz lub podobnych celów (z wył. wyrobów objętych pozycją 7018, szkła żaroodpornego, szkła łączonego ołowiem, lamp, opraw oświetleniowych i ich części, rozpylaczy do perfum i podobnych, termosów i innych naczyń próżniowych)
-
Kod CN: 3904 10 00 - Poli(chlorek winylu), w formach podstawowych, niezmieszany z żadnymi innymi substancjami
-
Kod CN: 5509 51 00 - Przędza zawierająca głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi sztucznymi (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0303 81 - Koleń i pozostałe rekiny, zamrożone
-
Kod CN: 2008 93 29 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru <= 9 % masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)