8548 90 20 Pamięci w postaciach wielokombinacyjnych, takie jak pakiety D-RAM i moduły
Kod CN 8548 90 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.90.33.0 - Części do pozostałego sprzętu elektrycznego; części elektryczne maszyn lub aparatury, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4818 20 99 - Ręczniki, z masy papierniczej, papieru, waty celulozowej lub wstęg z włókien celulozowych (z wył. w rolkach o szerokości <= 36 cm)
-
Kod CN: 1602 10 00 - Przetwory homogenizowane z mięsa, podrobów lub krwi, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy
-
Kod CN: 1514 99 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2% i olej gorczycowy, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. oleju surowego)
-
Kod CN: 7208 90 20 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali, o szerokości >= 600 mm, obrobione więcej niż walcowane na gorąco, ale nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, perforowane
-
Kod CN: 4601 92 90 - Materiały do wyplatania, plecionki i podobne wyroby z bambusa, połączone razem w równoległe pasma lub tkane (z wył. wyrobów z plecionek lub podobnych wyrobów z materiałów do wyplatania obrabianych wzdłużnie, mat, słomianek i osłon, pokryć ściennych objętych pozycją 4814, części obuwia lub nakryć głowy)
-
Kod CN: 2309 10 39 - Karma dla psów lub kotów, pakowana do sprzedaży detalicznej, zawierająca glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, i zawierająca > 10%, ale <= 30% masy skrobi i >= 50% masy produktów mlecznych
-
Kod CN: 6402 12 - Buty narciarskie, buty do biegów narciarskich oraz buty snowboardowe, z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401)
-
Kod CN: 5310 - Tkaniny z juty lub z pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303
-
Kod CN: 9209 99 40 - Metronomy, widełki stroikowe oraz kamertony dęte
-
Kod CN: 1604 20 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane (z wył. całych lub w kawałkach)