9006 99 00 Części i akcesoria fotograficznych lamp błyskowych i aparatów błyskowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 9006 99 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 9006 99 00. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 26.70.19.0 - Pozostały sprzęt fotograficzny; części i akcesoria do sprzętu fotograficznego
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3006 91 00 - Wyroby identyfikowalne jako stosowane do stomii
Kod CN: 2840 19 90 - Tetraboran disodu [boraks oczyszczony] (z wył. bezwodnego i pentahydratu tetraboranu disodu)
Kod CN: 7608 20 20 - Rury i przewody rurowe, ze stopów aluminium, spawane lub zgrzewane (z wył. kształtowników drążonych)
Kod CN: 8103 90 90 - Artykuły z tantalu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 9014 20 80 - Przyrządy i urządzenia do nawigacji powietrznej i kosmicznej (z wył. inercyjnych systemów nawigacyjnych, kompasów i urządzeń radionawigacyjnych)
Kod CN: 5603 92 10 - Włókniny, powleczone lub pokryte, gdzie indziej niesklasyfikowane, o masie powierzchniowej > 25 g/m², ale <= 70 g/m² (z wył. z włókien ciągłych chemicznych)
Kod CN: 5911 90 10 - Wyroby i artykuły z filcu, do zastosowań technicznych, wymienione w uwadze 7 do działu 59, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 2204 22 32 - Wina produkowane w Piemonte "Piedmont", w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
Kod CN: 0307 99 00 - Mięczaki, nawet w skorupach, wędzone, suszone, solone lub w solance (z wył. ostryg, przegrzebków z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, małż [Mytilus spp., Perna spp.], mątw i kałamarnic , ośmiornic [Octopus spp.], ślimaków, innych niż ślimaki morskie, małż, sercówek, uchowców i skrzydelników); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, wędzone, suszone, solone lub w solance
Kod CN: 4302 30 - Całe skóry i części lub kawałki z nich, garbowane lub wykończone, połączone, bez dodatków z innych materiałów (z wył. odzieży, dodatków odzieżowych i pozostałych artykułów ze skór futerkowych)