9013 10 Celowniki teleskopowe do montażu na broni; peryskopy; teleskopy i lunety zaprojektowane jako części maszyn, urządzeń, przyrządów lub aparatury, objętych działem 90 lub sekcją XVI
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 5205 31 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien nieczesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 714,29 decyteksa "o numerze metrycznym <= 14, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 0705 29 00 - Cykoria (z wył. cykorii warzywnej), świeża lub schłodzona
Kod CN: 5102 19 30 - Cienka sierść z alpaki, lamy lub wigonia, niezgrzebna ani nieczesana
Kod CN: 2202 99 15 - Napoje na bazie soi o zawartości białka mniejszej niż 2,8 % masy; napoje na bazie orzechów objętych działem 8, zbóż objętych działem 10 lub nasion objętych działem 12, niezawierające mleka, mlecznych produktów i tłuszczów z nich pochodzących
Kod CN: 8414 80 75 - Sprężarki śrubowe, wielowałowe (z wył. sprężarek, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych i sprężarek powietrza zainstalowanych na podwoziu kołowym i przeznaczonych do holowania przez inny pojazd)
Kod CN: 0201 - Mięso z bydła, świeże lub schłodzone
Kod CN: 2936 - Prowitaminy i witaminy, naturalne i syntetyczne (włącznie z naturalnymi koncentratami), ich pochodne stosowane głównie jako witaminy, oraz mieszaniny wymienionych substancji, nawet w dowolnym rozpuszczalniku
Kod CN: 7304 31 - Rury, przewody rurowe i profile drążone, bez szwu, o okrągłym przekroju poprzecznym, żelazne lub ze stali niestopowej, ciągnione na zimno lub walcowane na zimno (z wył. z żeliwa, rur przewodowych, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, lub rur okładzinowych i przewodów rurowych, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu)
Kod CN: 0406 20 00 - Ser tarty lub proszkowany, wszystkich rodzajów
Kod CN: 2204 21 97 - Wina białe nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)