9030 Oscyloskopy, analizatory widma oraz inne przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli wielkości elektrycznych ( z wyłączeniem mierników objętych pozycją 9028); przyrządy i aparatura do pomiaru lub wykrywania promieniowania alfa, beta, gamma, rentgena, promieni kosmicznych lub innych promieni jonizujących
Podrzędne kody CN
Kod CN: 9030 10 00 - Przyrządy i aparaty do pomiaru lub wykrywania promieniowania jonizującego
Kod CN: 9030 31 00 - Mierniki uniwersalne do pomiaru lub kontroli napięcia, prądu, rezystancji lub mocy, bez urządzenia rejestrującego
Kod CN: 9030 32 00 - Mierniki uniwersalne z urządzeniem rejestrującym
Kod CN: 9030 33 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli napięcia, prądu, rezystancji lub mocy, bez urządzenia rejestrującego (z wył. mierników uniwersalnych, oscyloskopów i oscylografów)
Kod CN: 9030 33 20 - Przyrządy do pomiaru rezystancji, bez urządzenia rejestrującego
Kod CN: 9030 33 70 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli napięcia, prądu lub mocy, bez urządzenia rejestrującego z wył.multimetrów, oscyloskopów i oscylografów
Kod CN: 9030 39 00 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli napięcia, prądu, rezystancji lub mocy, z urządzeniem rejestrującym (z wył. mierników uniwersalnych, oscyloskopów i oscylografów)
Kod CN: 9030 40 00 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli wielkości elektrycznych, specjalnie zaprojektowane dla telekomunikacji np. mierniki przesłuchu, mierniki wzmocnienia, mierniki współczynnika zniekształceń, mierniki poziomu szumów
Kod CN: 9030 82 00 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli płytek lub urządzeń półprzewodnikowych
Kod CN: 9030 84 00 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli wielkości elektrycznych, z urządzeniem rejestrującym (z wył. specjalnie zaprojektowanych dla telekomunikacji, mierników uniwersalnych, oscyloskopów i oscylografów i aparatów do pomiaru lub kontroli wafli lub urządzeń półprzewodnikowych)
Kod CN: 9030 89 00 - Części i akcesoria do przyrządów i aparatury do pomiaru lub kontroli wielkości elektrycznych lub do wykrywania promieniowania jonizującego, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 9030 90 00 - Części i akcesoria do przyrządów i aparatów, do pomiaru lub kontroli wielkości elektrycznych lub do pomiaru lub wykrywania promieniowania jonizującego, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 6813 89 00 - Materiały cierne i artykuły z nich np. arkusze, rolki, pasy, segmenty, tarcze, podkładki, okładziny, niezmontowane, do sprzęgieł lub podobnych, na bazie substancji mineralnych lub celulozy, nawet połączone z materiałami włókienniczymi lub innymi (z wył. zawierających azbest i okładzin i klocków hamulcowych)
Kod CN: 1515 50 19 - Olej sezamowy surowy (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
Kod CN: 8207 80 11 - Narzędzia do toczenia metalu, wymienne, z częścią roboczą ze spieku ceramiczno-metalowego
Kod CN: 0402 91 59 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 10%, ale <= 45%, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)
Kod CN: 0303 45 99 - Tuńczyk błękitnopłetwy pacyficzny (Thunnus orientalis), zamrożony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
Kod CN: 7408 29 00 - Drut ze stopów miedzi (innych niż ze stopów miedzi z cynkiem (mosiądz), ze stopów miedzi z niklem (stop miedziowo-niklowy) lub ze stopów miedzi z niklem i cynkiem (alpaka))
Kod CN: 2204 29 10 - Wina, ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi, w butelkach z korkami „grzybkowymi” przytrzymywanymi przewiązkami lub zapięciami, o objętości > 2 l; wina dostarczane w inny sposób, pozostające w wyniku obecności ditlenku węgla w roztworze, pod ciśnieniem >= 1 bar, ale < 3 bary, mierzonym w temperaturze 20 °C, w pojemnikach o objętości > 10 l (z wył. win musujących)
Kod CN: 2529 30 00 - Leucyt, nefelin i sjenit nefelinowy
Kod CN: 1522 00 31 - Sopstoki zawierające olej o właściwościach oliwy
Kod CN: 1806 20 30 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 25%, ale < 31% masy masła kakaowego i tłuszczu mleka łącznie (z wył. proszku kakaowego)