9103 Zegary z mechanizmami zegarkowymi (z wył. zegarków naręcznych, zegarków kieszonkowych i pozostałych objętych pozycją 9101 lub 9102 i zegarów instalowanych na płytach czołowych lub na pulpitach sterowniczych oraz podobnego typu, objętych pozycją 9104)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 9103 10 00 - Zegary z mechanizmami zegarkowymi, zasilane elektrycznie (z wył. zegarków naręcznych, zegarków kieszonkowych i pozostałych objętych pozycją 9101 lub 9102 i zegarów instalowanych na płytach czołowych lub na pulpitach sterowniczych oraz podobnego typu, objętych pozycją 9104)
Kod CN: 9103 90 00 - Zegary z mechanizmami zegarkowymi (z wył. zasilanych elektrycznie, zegarków naręcznych, zegarków kieszonkowych i pozostałych objętych pozycją 9101 lub 9102 i zegarów instalowanych na płytach czołowych lub na pulpitach sterowniczych oraz podobnego typu, objętych pozycją 9104)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 9103 10 00 - Zegary z mechanizmami zegarkowymi, zasilane elektrycznie (z wył. zegarków naręcznych, zegarków kieszonkowych i pozostałych objętych pozycją 9101 lub 9102 i zegarów instalowanych na płytach czołowych lub na pulpitach sterowniczych oraz podobnego typu, objętych pozycją 9104)
Kod CN: 4802 58 10 - Papier i tektura, niepowleczone, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych oraz nieperforowany papier na karty i taśmy dziurkowane, w zwojach dowolnego rozmiaru, niezawierające włókien otrzymanych w procesie mechanicznym lub chemiczno-mechanicznym, lub w którym <= 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z takich włókien, o gramaturze > 150 g/m², gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 8541 60 00 - Oprawione kryształy piezoelektryczne
Kod CN: 0406 30 39 - Ser przetworzony (ser topiony), nietarty lub nieproszkowany, o zawartości tłuszczu <= 36% masy i o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 48% masy (z wył. mieszaniny sera przetworzonego otrzymanej z serów Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać ser Glarus, znany jako Schabziger, pakowanej do sprzedaży detalicznej, o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 56% masy)
Kod CN: 5607 49 11 - Szpagat, powróz, linki i liny, z polietylenu lub polipropylenu, plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi, o masie liniowej > 50.000 decyteksów "5 g/m" (z wył. do wiązania lub belowania)
Kod CN: 2204 22 - Wino ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi i moszczem gronowym z fermentacją nierozpoczętą lub zatrzymaną przez dodanie alkoholu, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l (z wył. win musujących)
Kod CN: 2907 19 90 - Monofenole (z wył. fenolu (hydroksybenzenu) i jego soli, krezoli i ich soli, oktylofenolu, nonylofenolu i ich izomerów i ich soli, ksylenoli i ich soli, i naftoli i ich soli)
Kod CN: 3103 19 00 - Superfosfaty (z wył. superfosfatów o zawartości pentatlenku difosforu => 35% masy oraz w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)