9105 99 00 Zegary (z wył. zasilanych elektrycznie, zegarków naręcznych, kieszonkowych i pozostałych, objętych pozycją 9101 lub 9102, zegarów z mechanizmami zegarkowymi objętych pozycją 9103, i zegarów instalowanych na płytach czołowych lub na pulpitach sterowniczych oraz podobnego typu, objętych pozycją 9104, budzików i zegarów ściennych)
Kod CN 9105 99 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.52.14.0 - Zegary z mechanizmami zegarkowymi; budziki i zegary ścienne; pozostałe zegary
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0408 - Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże, suszone, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0303 11 00 - Nerka [łosoś nerka] "Oncorhynchus nerka", zamrożony
-
Kod CN: 2933 99 20 - Indol, 3-metyloindol (skatol), 6-allilo-6,7-dihydro-5H-dibenz[c,e] azepina (azapetyna), fenindamina (INN) i ich sole; chlorowodorek imipraminy (INNM)
-
Kod CN: 2925 19 - Imidy i ich pochodne; ich sole (z wył. sacharyny i jej soli, glutetymidu (INN) i nieorganicznych i organicznych związków rtęci))
-
Kod CN: 0302 81 40 - Żarłacz błękitny (Prionace glauca), świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 8460 23 00 - Szlifierki do otworów cylindrycznych, do obróbki wykańczającej powierzchnie metali, sterowane numerycznie (z wył. obrabiarek do obróbki wykańczającej uzębień i szlifierek bezkłowych)
-
Kod CN: 7222 19 10 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, zawierające >= 2,5% masy niklu (z wył. wyrobów o przekroju poprzecznym w kształcie koła)
-
Kod CN: 2908 - Fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne fenoli lub fenoloalkoholi
-
Kod CN: 2204 21 24 - Wina białe produkowane w Lazio (Latium), w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 1214 - Brukiew, buraki pastewne, korzenie pastewne, siano, lucerna (alfalfa), koniczyna, esparceta, kapusta pastewna, łubin, wyka i podobne produkty pastewne, nawet granulowane