9114 30 00 Tarcze do zegarów lub zegarków
Kod CN 9114 30 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.52.23.0 - Pozostałe części do zegarków i zegarów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9018 20 00 - Aparatura na promieniowanie ultrafioletowe lub podczerwone, stosowana w medycynie, chirurgii, stomatologii lub weterynarii
-
Kod CN: 3923 29 10 - Worki, torby (włącznie ze stożkami), z poli(chlorku winylu)
-
Kod CN: 7304 51 89 - Rury, przewody rurowe i profile drążone, bez szwu, o okrągłym przekroju poprzecznym, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, ciągnione na zimno lub walcowane na zimno (z wył. rur przewodowych, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, lub rur okładzinowych i przewodów rurowych, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, rur precyzyjnych, i przewodów rurowych i profili drążonych, prostych i o jednolitej grubości ścianki, zawierającej >= 0,9%, ale <= 1,15% masy węgla, >= 0,5%, ale <= 2% masy chromu oraz, jeżeli jest obecny, <= 0,5% masy molibdenu)
-
Kod CN: 2835 29 90 - Fosforany (z wył. triamonu, monosodu, disodu, trisodu, potasu, wapnia i rtęci)
-
Kod CN: 2303 10 90 - Pozostałości z produkcji skrobi i podobne pozostałości, włącznie ze stężonymi płynami z rozmiękczania (z wył. skrobi z kukurydzy)
-
Kod CN: 6211 33 10 - Ubiory robocze, męskie lub chłopięce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 6913 90 98 - Statuetki i pozostałe artykuły dekoracyjne, ceramiczne (z wył. z porcelany lub porcelany chińskiej, z ceramiki zwykłej, z kamionki, z ceramiki porowatej lub szlachetnej), gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 5701 90 90 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z materiałów włókienniczych, węzełkowe, nawet gotowe (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z jedwabiu, odpadów jedwabiu innych niż wyczeski, z włókien syntetycznych lub z materiałów włókienniczych, zawierających nitkę metalową)
-
Kod CN: 6810 - Artykuły z cementu, betonu lub ze sztucznego kamienia, nawet zbrojone
-
Kod CN: 0302 33 - Latający lub paskowany bonito, świeży lub schłodzony