9207 10 Instrumenty klawiszowe, których dźwięk jest wytwarzany lub też musi być wzmocniony, elektrycznie (inne niż akordeony)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1602 90 - Mięso, podroby lub krew, przetworzone lub zakonserwowane (z wył . mięsa lub przetworów z drobiu, świń lub bydła, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN: 2009 90 94 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego lub owoców cytrusowych i soku ananasowego, soków z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 7418 20 00 - Wyroby sanitarne i ich części, z miedzi (z wył. urządzeń do gotowania i ogrzewania z pozycji 7419, i wyposażenia)
-
Kod CN: 9007 - Kamery i projektory kinematograficzne, nawet zawierające aparaturę do zapisu i odtwarzania dźwięku (z wył. sprzętu wizyjnego)
-
Kod CN: 8501 40 - Silniki prądu przemiennego, jednofazowe, o mocy wyjściowej > 37,5 W
-
Kod CN: 7010 90 61 - Balony, kolby, słoje, dzbany, fiolki i pozostałe pojemniki, ze szkła, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania napojów i artykułów spożywczych, o pojemności nominalnej >= 0,25 l, ale < 2,5 l (z wył. butli)
-
Kod CN: 2931 32 00 - Propylofosfonian dimetylu
-
Kod CN: 6303 92 10 - Firanki, zasłony (włącznie z draperiami) i wewnętrzne rolety, lambrekiny okienne lub łóżkowe, z włóknin z włókien syntetycznych (z wył. Markiz)
-
Kod CN: 5904 10 00 - Linoleum, nawet cięte do kształtu
-
Kod CN: 1508 90 - Olej z orzeszków ziemnych i jego frakcje, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie i oleju surowego)