9207 10 80 Instrumenty muzyczne, których dźwięk jest wytwarzany lub też musi być wzmocniony, elektrycznie, klawiszowe (z wył. organów, pianin cyfrowych, syntezatorów i akordeonów)
Kod CN 9207 10 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 9207 10 80. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 32.20.14.0 - Instrumenty muzyczne (włączając klawiszowe), których dźwięk jest wytwarzany lub musi być wzmacniany elektrycznie
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7615 10 - Stołowe, kuchenne lub pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i ich części, i zmywaki i tampony do czyszczenia, szorowania lub polerowania naczyń, rękawice i temu podobne, z aluminium (z wył. Puszek, skrzynek i podobnych pojemników objętych pozycją 7612, artykułów o naturze narzędzia, łyżek, chochli, widelców i pozostałych artykułów objętych pozycją od 8211 do 8215, artykułów ozdobnych, wyposażenia i artykułów sanitarnych)
Kod CN: 0710 30 00 - Szpinak, szpinak nowozelandzki i szpinak ogrodowy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 8422 - Zmywarki do naczyń; urządzenia do czyszczenia lub suszenia butelek lub innych pojemników; urządzenia do napełniania, zamykania, uszczelniania lub etykietowania butelek, tubek, puszek, pudełek, worków lub innych pojemników; urządzenia do kapslowania butelek, słoików lub podobnych pojemników; pozostałe urządzenia do pakowania lub paczkowania, włączając urządzenia do pakowania termokurczliwego; urządzenia do gazowania napojów; ich części
Kod CN: 4016 92 00 - Gumki do wycierania, z gumy innej niż ebonit (z wył. wyrobów tylko pociętych na prostokąty lub kwadraty)
Kod CN: 2208 20 18 - Brandy/Weinbrand w poj. o obj. 2 litry lub mniejszej, z wył. Brandy de Jerez i Armagnac
Kod CN: 5515 21 10 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, niebielone lub bielone
Kod CN: 0303 32 00 - Gładzica "Pleuronectes platessa", zamrożona
Kod CN: 5511 20 00 - Przędza zawierająca głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, pakowana do sprzedaży detalicznej (z wył. nici do szycia)
Kod CN: 0406 10 80 - Ser (niedojrzewający lub niekonserwowany) świeży, włącznie z serem serwatkowym i twaróg, o zawartości tłuszczu > 40% masy