9505 10 10 Artykuły bożonarodzeniowe, ze szkła (z wył. elektrycznych zestawów oświetleniowych)
Kod CN 9505 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 32.99.51.0 - Wyroby świąteczne, festiwalowe, karnawałowe lub inne służące rozrywce, włączając akcesoria do sztuk magicznych i żartów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0303 89 29 - Ryby z rodzaju Euthynnus, zamrożone (z wył. latającego lub paskowanego bonito i tunka wschodniego, i do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
-
Kod CN: 9026 10 81 - Przepływomierze do pomiaru lub kontroli przepływu lub poziomu cieczy, nieelektroniczne (z wył. mierników i regulatorów)
-
Kod CN: 7114 11 00 - Artykuły jubilerskie oraz ich części, ze srebra, nawet pokrytego lub platerowanego innym metalem szlachetnym (z wył. biżuterii, zegarków, zegarów i ich części, instrumentów muzycznych, broni, atomizerów perfum i ich rozpylających głowic, oryginalnych statuetek i rzeźb, przedmiotów kolekcjonerskich i antyków)
-
Kod CN: 8408 10 69 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, do napędu jednostek pływających, o mocy > 300 kW, ale <= 500 kW (inne niż do statków morskich objętych pozycjami od 8901 do 8906, holowników objętych podpozycją 8904 00 10 i okrętów wojennych objętych podpozycją 8906 10 00)
-
Kod CN: 4418 20 80 - Drzwi i ich futryny oraz progi, drewna (z wył. z drewna tropikalnego: akacja afrykańska, alan, azobé, balsa, biały lauan, białe meranti, biała seraya, ciemnoczerwone meranti, dibétou, ilomba, imbuia, iroko, jasnoczerwone meranti, jelutong, jongkong, kapur, kempas, keruing, limba, mahoń (Swietenia spp.), makoré, mansonia, meranti bakau, merbau, obeche, okoumé, palisander z Para, palisander z Rio, palisander z Rose, ramin, sapelli, sipo, teak, tiama, virola i żółte meranti, i z drewna drzew iglastych)
-
Kod CN: 2208 70 90 - Likiery i kordiały, w pojemnikach o objętości > 2 litry
-
Kod CN: 3705 00 10 - Płyty fotograficzne i film, naświetlone i wywołane, do reprodukcji offsetowej
-
Kod CN: 0406 20 00 - Ser tarty lub proszkowany, wszystkich rodzajów
-
Kod CN: 2940 00 00 - Cukry, chemicznie czyste (z wył. sacharozy, laktozy, maltozy, glukozy i fruktozy); etery cukrów, acetale cukrów i estry cukrów i ich sole (z wył. naturalnych lub syntetycznych prowitamin, witamin, hormonów, glikozydów, alkaloidów roślinnych i ich soli, eterów, estrów i pozostałych pochodnych)
-
Kod CN: 5608 - Siatki wiązane ze szpagatu, powrozu lub liny; w sztukach lub metrach; gotowe sieci rybackie oraz pozostałe gotowe sieci, z materiałów włókienniczych (z wył. siatek na włosy, siatek sportowych, włącznie z podbierakami, siatkami na motyle itp.)