9506 31 00 Kompletne kije golfowe
Kod CN 9506 31 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 32.30.15.0 - Pozostały sprzęt do uprawiania sportów lub do gier na wolnym powietrzu; baseny i brodziki
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1208 90 00 - Mąka i mączka, z nasion lub owoców oleistych (z wył. soi i gorczycy)
-
Kod CN: 2903 39 19 - Bromki [bromowane pochodne] węglowodorów alifatycznych ( z wył. dibromku etylenu (ISO) (1,2-dibromoetanu), bromometanu (bromku metylu) i dibromometanu)
-
Kod CN: 2501 00 99 - Sól zwyczajna i czysty chlorek sodu, nawet w roztworze wodnym lub z dodatkiem środków zapobiegających zbrylaniu lub środków zapewniających dobrą sypkość (z wył. soli kuchennej, soli do przeróbki chemicznej [oddzielenie Na od Cl], soli denaturowanej lub do celów przemysłowych)
-
Kod CN: SEKCJA III - TŁUSZCZE I OLEJE POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO ORAZ PRODUKTY ICH ROZKŁADU; GOTOWE TŁUSZCZE JADALNE; WOSKI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO LUB ROŚLINNEGO
-
Kod CN: 0402 29 15 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 27%, ale > 1,5%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg (z wył. mleka specjalnego dla niemowląt w hermetycznie zamkniętych pojemnikach o zawartości netto <= 500 g)
-
Kod CN: 5109 10 10 - Przędza zawierająca >= 85% masy wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, pakowana do sprzedaży detalicznej, w kłębkach, pasmach lub motkach, o masie > 125 g, ale <= 500 g
-
Kod CN: 6603 - Części, ozdoby i dodatki do parasoli, w tym parasoli przeciwsłonecznych objętych pozycją 6601 lub lasek, stołków myśliwskich, biczy, szpicrut i tym podobnych objętych pozycją 6602
-
Kod CN: 9505 - Artykuły świąteczne, karnawałowe lub inne rozrywkowe, włączając akcesoria do sztuk magicznych i żartów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2003 10 20 - Grzyby z rodzaju Agaricus, tymczasowo zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, gotowane
-
Kod CN: 0207 26 99 - Podroby jadalne (z wył. wątróbek), z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone