9606 Guziki, zatrzaski, zatrzaski guzikowe, formy do guzików i pozostałe części tych artykułów; półprodukty guzików (z wył. spinek do mankietów)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 9606 10 00 - Zatrzaski, zatrzaski guzikowe i ich części
Kod CN: 9606 21 00 - Guziki z tworzyw sztucznych, niepokryte materiałem włókienniczym (z wył. zatrzasek, zatrzasek guzikowych i spinek do mankietów)
Kod CN: 9606 22 00 - Guziki z metali nieszlachetnych, niepokryte materiałem włókienniczym (z wył. zatrzasek, zatrzasek guzikowych i spinek do mankietów)
Kod CN: 9606 29 00 - Guziki (z wył. z tworzyw sztucznych lub z metali nieszlachetnych, niepokrytych materiałem włókienniczym, zatrzasek, zatrzasek guzikowych i spinek do mankietów)
Kod CN: 9606 30 00 - Formy do guzików i pozostałe części guzików; półprodukty guzików
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2302 40 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki zbóż, nawet granulowane (z wył. kukurydzy i pszenicy)
Kod CN: 8708 80 35 - Amortyzatory układu zawieszenia, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia (z wył. do montażu przemysłowego pojazdów silnikowych, objętych podpozycją 8708 80 20)
Kod CN: 7226 99 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i elektrolitycznie powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. ze stali szybkotnącej lub ze stali krzemowej elektrotechnicznej)
Kod CN: 0403 90 73 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. jogurtu)
Kod CN: 2008 19 95 - Orzechy prażone, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. orzeszków ziemnych, migdałów, orzechów pistacjowych, kokosowych, nerkowca, brazylijskich, areca "betel", cola i makadamia)
Kod CN: 8419 89 98 - Maszyny, instalacje przemysłowe lub laboratoryjne, nawet ogrzewane elektrycznie, do obróbki materiałów w procesach wymagających zmiany temperatury, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 6602 00 00 - Laski, stołki myśliwskie, bicze, szpicruty i tym podobne (z wył. tyczek mierniczych, kul i lasek z podpórką, lasek o charakterze broni i lasek sportowych)
Kod CN: 7407 29 00 - Sztaby, pręty i kształtowniki, ze stopów miedzi, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. wyrobów ze stopów miedzi z cynkiem (mosiądz))
Kod CN: 8514 10 80 - Piece przemysłowe lub laboratoryjne, oporowe (inne niż do produkcji urządzeń półprzewodnikowych na płytkach półprzewodnikowych)
Kod CN: 0305 49 10 - Halibut niebieski "Reinhardtius hippoglossoides", wędzony, włącznie z filetami, inny niż jadalne odpadki rybne