Kod CN: 9609 90 90 - Ołówki, kredy do pisania lub rysowania, kredy krawieckie
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0710 80 10 - Oliwki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 6203 11 00 - Garnitury, męskie lub chłopięce, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. dzianych, dresów, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
Kod CN: 2008 30 59 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. cząstek grejpfrutów, mandarynek (włączając tangeryny i satsuma), klementynek, wilkingów i podobnych hybryd cytrusowych)
Kod CN: 0207 51 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone
Kod CN: 2707 99 11 - Surowe oleje lekkie z destylacji wysokotemperaturowej smoły węglowej, z których >= 90% objętościowo destyluje w temperaturze do 200 °C (z wył. chemicznie zdefiniowanych)
Kod CN: 1207 99 96 - Ziarna i owoce oleiste, nawet łamane (z wył. nasion i jadalnych orzechów, oliwek, nasion soi, orzeszków ziemnych, kopry, nasion lnu, nasion rzepaku lub rzepiku, nasion słonecznika, orzechów palmowych i jąder, bawełny, nasion rącznika, sezamu, gorczycy, krokosza, melona, maku i konopi)
Kod CN: 0209 10 90 - Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony (z wył. podskórnego)
Kod CN: 2934 30 10 - Tietyloperazyna (INN); tiorydazyna (INN) i jej sole
Kod CN: 0305 79 00 - Rybie płetwy i pozostałe jadalne odpadki rybne, wędzone, suszone, solone lub w solance (z wył. głów, szyjek, paszczy i płetw rekina)
Kod CN: 2933 69 - Związki heterocykliczne tylko z heteroatomem(-ami) azotu, zawierające w strukturze nieskondensowany pierścień triazyny (nawet uwodorniony) (z wył. melaminy)