9620 00 Statywy jednonożne, dwunożne, trójnożne i podobne artykuły
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8462 29 91 - Giętarki, krawędziarki, obrabiarki do prostowania lub prostownice (włączając prasy), hydrauliczne, niesterowane numerycznie, do obróbki metalu (z wył. urządzeń do obróbki wyrobów płaskich)
Kod CN: 2827 39 85 - Chlorki (z wył. amonu, wapnia, magnezu, glinu, niklu, żelaza, kobaltu, cyny i rtęci)
Kod CN: 7225 92 00 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. elektrolitycznie powleczonych lub pokrytych cynkiem i wyrobów ze stali krzemowej elektrotechnicznej)
Kod CN: 3603 00 40 - Spłonki nabojowe (z wył. łusek nabojów ze spłonkami)
Kod CN: 3606 - Stopy żelazocer i pozostałe stopy piroforyczne, we wszystkich postaciach; metaldehyd, heksametylenotetraamina i podobne substancje w postaci tabletek, lasek lub w podobnych formach, wykorzystywane jako paliwo; paliwa oparte na alkoholu oraz podobne gotowe paliwa, w postaci stałej lub półstałej; gazy płynne, paliwa płynne lub upłynnione, w pojemnikach do napełniania zapalniczek do papierosów lub podobnych, o pojemności <= 300 cm³; pochodnie, ogniowe źródła światła oraz podobne
Kod CN: 0403 90 71 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu)
Kod CN: 4804 11 11 - Papier siarczanowy na warstwę pokryciową tektury falistej, niebielony, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm, w którym >= 80% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien z drzew iglastych, otrzymanych w procesie chemicznym z zastosowaniem siarczanu lub sody, o gramaturze < 150 g/m² (z wył. wyrobów objętych pozycją 4802 lub 4803)
Kod CN: 1905 20 90 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierający >= 50% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza