DZIAŁ 19 PRZETWORY ZE ZBÓŻ, MĄKI, SKROBI LUB MLEKA; PIECZYWA CUKIERNICZE
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0204 - Mięso z owiec lub kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 9022 12 00 - Aparatura do tomografii komputerowej
Kod CN: 6303 99 - Firanki, zasłony (włącznie z draperiami) i wewnętrzne rolety, lambrekiny okienne lub łóżkowe, z materiałów włókienniczych (z wył. Z bawełny i z włókien syntetycznych, dzianych i markiz)
Kod CN: 6815 91 00 - Artykuły z kamienia lub pozostałych substancji mineralnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, zawierające magnezyt, dolomit lub chromit
Kod CN: 0304 44 90 - Filety z z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. z dorsza, czerniaka oraz ryby z gatunku Boreogadus saida), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0904 - Pieprz z rodzaju Piper; owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, suszone lub rozgniatane, lub mielone
Kod CN: 1502 10 10 - Łój z bydła, owiec lub kóz, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. oleju i oleostearyny)
Kod CN: 7205 21 00 - Proszki ze stali stopowej (z wył. proszku żelazostopów, proszków z żelaza radioaktywnego "izotopów")
Kod CN: 2204 10 11 - Szampan, z chronioną nazwą pochodzenia (ChNP)