DZIAŁ 42 ARTYKUŁY ZE SKÓRY WYPRAWIONEJ; WYROBY SIODLARSKIE I RYMARSKIE; ARTYKUŁY PODRÓŻNE, TOREBKI I PODOBNE POJEMNIKI; ARTYKUŁY Z JELIT ZWIERZĘCYCH (INNYCH NIŻ Z JELIT JEDWABNIKÓW)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 6403 51 91 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę i łydkę, o długości podeszwy wewnętrznej < 24 cm (z wył. obuwia z metalowym ochronnym noskiem, obuwia sportowego, obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
Kod CN: 1104 29 89 - Ziarna zbóż krojone, śrutowane lub obrobione inaczej (z wył. jęczmienia, owsa, kukurydzy, pszenicy i żyta, i miażdżonych, płatkowanych, mąki, granulek, łuszczonych, perełkowanych i nie obrobionych inaczej jak śrutowanie oraz ryżu częściowo lub całkowicie bielonego, i ryżu łamanego)
Kod CN: 9405 10 91 - Elektryczne oprawy oświetleniowe, mocowane do sufitu lub do ściany, w rodzaju stosowanych do lamp żarowych (z wył. z tworzyw sztucznych, z materiałów ceramicznych lub ze szkła)
Kod CN: 0403 90 73 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. jogurtu)
Kod CN: 8533 10 00 - Rezystory stałe węglowe, masowe lub warstwowe (z wył. rezystorów grzejnych)
Kod CN: 0210 99 90 - Mąki i mączki, jadalne, z mięsa lub podrobów (z wył. z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
Kod CN: 2844 40 30 - Związki sztucznych izotopów promieniotwórczych (Euratom)
Kod CN: 1503 00 - Stearyna smalcowa, olej smalcowy, oleostearyna, oleina i olej łojowy (z wył. emulgowanych lub zmieszanych, lub przygotowanych inaczej)
Kod CN: 3907 99 80 - Poliestry nasycone, w formach podstawowych (z wył. poliwęglanów, żywic alkidowych, poli(tereftalanu etylenu), poli(kwasu mlekowego) i poli(naftaleno-2,6-dikarboksylanu etylenu) i termoplastycznych kopolimerów ciekłokrystalicznych poliestrów aromatycznych)
Kod CN: 2007 99 39 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. z malin, truskawek i poziomek, wiśni i czereśni, owoców cytrusowych, przecieru i pasty z kasztanów, przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10, przecieru i pasty ze śliwek, w opakowaniach o zawartości netto > 100 kg, do przetwórstwa przemysłowego)