Kod CN: 0302 56 00 - Błękitek "Micromesistius poutassou, Micromesistius australis), świeży lub schłodzony
Kod CN: 8305 20 00 - Zszywki w pasmach, z metalu nieszlachetnego
Kod CN: 4302 19 75 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, z jagniąt, takich jak: astrachańskie, szerokoogonowe, karakuły, perskie i podobne, indyjskie, chińskie, mongolskie lub tybetańskie, całe, niepołączone
Kod CN: 7008 00 20 - Wielościenne elementy izolacyjne ze szkła, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub z warstwą pochłaniającą lub odbijającą
Kod CN: 2204 21 24 - Wina białe produkowane w Lazio (Latium), w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
Kod CN: 4202 22 - Torebki, nawet z paskiem na ramię, włączając te bez uchwytu, z zewnętrzną powierzchnią z tworzyw sztucznych lub z materiałów włókienniczych
Kod CN: 8477 59 10 - Prasy do formowania lub kształtowania innymi metodami wyrobów z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. wtryskarek, wytłaczarek, maszyn do formowania termicznego i maszyn do formowania lub bieżnikowania opon pneumatycznych)
Kod CN: 1602 20 10 - Przetwory z wątróbki gęsiej lub kaczej (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy)