DZIAŁ 90 PRZYRZĄDY I APARATURA, OPTYCZNE, FOTOGRAFICZNE, KINEMATOGRAFICZNE, POMIAROWE, KONTROLNE, PRECYZYJNE, MEDYCZNE LUB CHIRURGICZNE; ICH CZĘŚCI I AKCESORIA
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 5404 19 00 - Przędza jednowłóknowa (monofilament) syntetyczna, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm (z wył. elastomerowej i z polipropylenu)
Kod CN: 3915 30 00 - Odpady, ścinki i braki, z polimerów chlorku winylu
Kod CN: 9006 - Aparaty fotograficzne (inne niż kinematograficzne); lampy błyskowe (flesze) oraz żarówki błyskowe (inne niż lampy wyładowcze objęte pozycją 8539)
Kod CN: 6204 69 18 - Spodnie i bryczesy, z włókien sztucznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, roboczych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, majtek i dołu dresu)
Kod CN: 8518 90 00 - Części mikrofonów, głośników, słuchawek nagłownych i dousznych, wzmacniaczy częstotliwości akustycznych, zestawów wzmacniających dźwięk, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 9001 50 41 - Soczewki okularowe z materiałów innych niż szkło, wykończone obustronnie, przeznaczone do korekcji wzroku, jednoogniskowe
Kod CN: 0811 90 19 - Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
Kod CN: 8548 10 21 - Zużyte akumulatory kwasowo-ołowiowe, elektryczne
Kod CN: 1602 31 80 - Mięso lub podroby z indyka, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające < 57 % masy mięsa (bez kości) lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
Kod CN: 4101 50 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, świeże lub osolone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)