DZIAŁ 16 PRZETWORY Z MIĘSA, RYB LUB SKORUPIAKÓW, MIĘCZAKÓW LUB POZOSTAŁYCH BEZKRĘGOWCÓW WODNYCH
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2815 11 00 - Wodorotlenek sodu [soda kaustyczna], stały
-
Kod CN: 3202 - Syntetyczne, organiczne substancje garbujące; nieorganiczne substancje garbujące; preparaty garbujące, nawet zawierające naturalne substancje garbujące; preparaty enzymatyczne do garbowania wstępnego
-
Kod CN: 4706 - Masy z włókien pochodzących z odzyskanego papieru lub tektury (makulatura i odpady) lub z pozostałego włóknistego materiału celulozowego (z wył. drewna)
-
Kod CN: 2105 00 91 - Lody i pozostałe lody jadalne, zawierające >= 3%, ale < 7% masy tłuszczów z mleka
-
Kod CN: 9021 90 90 - Artykuły i urządzenia, zakładane, noszone lub wszczepiane, mające na celu skorygowanie wady lub kalectwa (z wył. protez, aparatów słuchowych, łącznie z częściami i akcesoriów i kompletnych stymulatorów serca)
-
Kod CN: 2915 70 50 - Kwas stearynowy, jego sole i estry
-
Kod CN: 9018 90 50 - Aparatura do transfuzji stosowana w medycynie
-
Kod CN: 1208 90 00 - Mąka i mączka, z nasion lub owoców oleistych (z wył. soi i gorczycy)
-
Kod CN: 6302 39 90 - Bielizna pościelowa, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny i z włókien chemicznych, z lnu lub ramii, zadrukowanej i dzianej)
-
Kod CN: 1006 40 00 - Ryż łamany