DZIAŁ 9 KAWA, HERBATA, MATÉ (HERBATA PARAGWAJSKA) I PRZYPRAWY
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 21 46 - Wina produkowane w Vallée du Rhône, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 2006 00 38 - Warzywa, owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane], o zawartości cukru > 13% masy (z wył. wiśni i czereśni, imbiru, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, owoców nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia)
-
Kod CN: 2903 39 29 - Fluorki [fluorowane pochodne] nasycone węglowodorów alifatycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8309 - Korki, pokrywki i wieczka, włączając korki z główką, zakrętki i korki ułatwiające nalewanie, kapsle do butelek, korki gwintowane, pokrywki na korki, plomby i pozostałe akcesoria do opakowań, z metali nieszlachetnych
-
Kod CN: 8515 90 - Części maszyn i aparatów do lutowania miękkiego, lutowania twardego lub spawania lub do natryskiwania na gorąco metali lub cermetali, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. łączarek drutem, w rodzaju stosowanych do produkcji urządzeń półprzewodnikowych)
-
Kod CN: 8479 82 00 - Maszyny do sporządzania mieszanek, ugniatania, zgniatania, kruszenia, mielenia, klasyfikowania, przesiewania, ujednorodnienia, emulsyfikowania lub mieszania obrabianej substancji, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. robotów przemysłowych)
-
Kod CN: 8423 89 20 - Urządzenia do ważenia, o maksymalnej nośności > 5 000 kg, wykorzystujące elektroniczne środki do pomiaru mas
-
Kod CN: 4804 31 - Papier i tektura siarczanowe, niebielone, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze <= 150 g/m² (z wył. papieru siarczanowego na warstwę pokryciową tektury falistej, papieru workowego siarczanowego i wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)
-
Kod CN: 6112 11 00 - Dresy z bawełny, dziane
-
Kod CN: 1902 19 90 - Makarony niepoddane obróbce cieplnej, nienadziewane ani nieprzygotowane inaczej, zawierające mąki lub mączki, ze zwykłej pszenicy, ale niezawierające jaj