01.13.33.0 Bakłażany (oberżyny)
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.13.33 - Bakłażany (oberżyny)
Kod PKWiU 01.13.33.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0709 30 00 - Oberżyny "bakłażany", świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 14.13.22.0 - Pozostałe garnitury i zestawy odzieżowe, męskie lub chłopięce
-
Kod PKWiU: 20.42.1 - PREPARATY KOSMETYCZNE I TOALETOWE
-
Kod PKWiU: 27.11.61.0 - Części silników elektrycznych i prądnic
-
Kod PKWiU: 31.02.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją mebli kuchennych
-
Kod PKWiU: 11.05.20.0 - Pozostałości i odpady browarne i gorzelniane
-
Kod PKWiU: 10.20.42 - Pozostałe niejadalne wyroby z ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych lub wodorostów
-
Kod PKWiU: 94.99.16 - Usługi świadczone przez stowarzyszenia kulturalne i rekreacyjne
-
Kod PKWiU: 17.21.14 - Kartony, pudła i pudełka składane, z papieru lub tektury innych niż faliste
-
Kod PKWiU: 35.1 - USŁUGI W ZAKRESIE PRZESYŁANIA I DYSTRYBUCJI ENERGII ELEKTRYCZNEJ
-
Kod PKWiU: 23.31.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ PŁYTEK CERAMICZNYCH I PŁYT CHODNIKOWYCH CERAMICZNYCH