01.13.49 Pozostałe warzywa korzeniowe, cebulowe i bulwiaste, z wyłączeniem warzyw o dużej zawartości skrobi i inuliny
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.13.4 - WARZYWA KORZENIOWE, CEBULOWE I BULWIASTE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.13.49.0 - Pozostałe, świeże lub schłodzone warzywa korzeniowe, cebulowe i bulwiaste, z wyłączeniem warzyw o dużej zawartości skrobi i inuliny
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.12.1 - TLENKI, NADTLENKI I WODOROTLENKI METALI
-
Kod PKWiU: 85.59.13 - Usługi w zakresie doskonalenia zawodowego, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 45.20.14 - Usługi naprawy nadwozi samochodów osobowych i furgonetek (drzwi, zamki, okna, lakierowanie, naprawy powypadkowe)
-
Kod PKWiU: 11.01.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją napojów spirytusowych
-
Kod PKWiU: 32.50.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją urządzeń, instrumentów i wyrobów medycznych, włączając dentystyczne
-
Kod PKWiU: 38.11.41 - Statki i pozostałe konstrukcje pływające przeznaczone do złomowania
-
Kod PKWiU: 37.00.12 - Usługi związane z opróżnianiem szamb i dołów gnilnych
-
Kod PKWiU: 82.91.12 - Usługi świadczone przez agencje inkasa
-
Kod PKWiU: 24.41.30.0 - Platyna w stanie surowym lub półproduktu lub w postaci proszku
-
Kod PKWiU: 52.21 - USŁUGI WSPOMAGAJĄCE TRANSPORT LĄDOWY