01.14.10.0 TRZCINA CUKROWA
Kod PKWiU 01.14.10.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1212 93 00 - Trzcina cukrowa, świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet mielona
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 41.00.28 - Ogólnodostępne obiekty kulturalne, budynki o charakterze edukacyjnym, budynki szpitali i zakładów opieki społecznej oraz budynki przeznaczone do sprawowania kultu religijnego i czynności religijnych
-
Kod PKWiU: 42.9 - POZOSTAŁE OBIEKTY INŻYNIERII LĄDOWEJ I WODNEJ; ROBOTY OGÓLNOBUDOWLANE ZWIĄZANE Z BUDOWĄ POZOSTAŁYCH OBIEKTÓW INŻYNIERII LĄDOWEJ I WODNEJ
-
Kod PKWiU: 61.20.11.0 - Usługi prywatnej sieci dla systemów telekomunikacji bezprzewodowej
-
Kod PKWiU: 73.20.13 - Usługi badania rynku: badania ilościowe ciągłe i regularne sondaże
-
Kod PKWiU: 32.99.5 - POZOSTAŁE WYROBY, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 22.21.21.0 - Sztuczne jelita z utwardzonych białek lub materiałów celulozowych; rury, przewody i węże, sztywne, z tworzyw sztucznych
-
Kod PKWiU: 24.10.72.0 - Kształtowniki otwarte nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, ze stali nierdzewnej
-
Kod PKWiU: 47.00.61 - Sprzedaż detaliczna książek
-
Kod PKWiU: 49.39.11.0 - Transport drogowy pasażerski, rozkładowy, międzymiastowy, ogólnodostępny
-
Kod PKWiU: 26.51.42 - Oscyloskopy katodowe i oscylografy katodowe