01.19.39.0 Pozostałe surowe produkty roślinne, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.19.39 - Pozostałe surowe produkty roślinne, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod PKWiU 01.19.39.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1212 99 95 - Pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 86.10.14 - Usługi szpitalne psychiatryczne
-
Kod PKWiU: 10.72.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją sucharów i herbatników oraz suchych lub konserwowanych wyrobów piekarniczych
-
Kod PKWiU: 38.31 - USŁUGI DEMONTAŻU WYROBÓW ZUŻYTYCH
-
Kod PKWiU: 82.91.11.0 - Usługi świadczone przez biura kredytowe
-
Kod PKWiU: 46.49.39.0 - Sprzedaż hurtowa pozostałych towarów konsumpcyjnych, gdzie indziej niesklasyfikowanych
-
Kod PKWiU: 72.19.13 - Usługi w zakresie prac rozwojowych w dziedzinie fizyki
-
Kod PKWiU: 85.41.14.2 - Usługi placówek doskonalenia nauczycieli, z wyłączeniem usług placówek doskonalenia nauczycieli on-line
-
Kod PKWiU: 01.14 - TRZCINA CUKROWA
-
Kod PKWiU: 32.50.12.0 - Sterylizatory medyczne, chirurgiczne lub laboratoryjne
-
Kod PKWiU: 26.30.21 - Przewodowe aparaty telefoniczne ze słuchawką bezprzewodową