03.00.24.0 Ryby słodkowodne, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 03.00.24 - Ryby słodkowodne, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Kod PKWiU 03.00.24.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0301 92 10 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości < 12 cm
-
Kod CN: 0301 92 30 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości => 12 cm ale < 20 cm
-
Kod CN: 0301 92 90 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości => 20 cm
-
Kod CN: 0301 93 00 - Karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp), żywe
-
Kod CN: 0301 99 11 - Łososie pacyficzne żywe "Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus", łosoś atlantycki "Salmo salar" i głowacica "Hucho hucho"
-
Kod CN: 0301 99 17 - Ryby słodkowodne żywe (z wył. ryb ozdobnych, pstrąga i troci, węgorza, karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), łososia pacyficznego [Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus], łososia atlantyckiego "Salmo salar" i głowacicy "Hucho hucho")
-
Kod CN: 0302 71 00 - Tilapia (Oreochromis spp.), świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0302 72 00 - Sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 73 00 - Karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 74 00 - Węgorze "Anguilla spp.", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 79 00 - Okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 89 10 - Ryby słodkowodne, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 21.20.24.0 - Opatrunki przylepne, katgut i podobne materiały; zestawy pierwszej pomocy
-
Kod PKWiU: 17.23.1 - ARTYKUŁY PIŚMIENNE
-
Kod PKWiU: 33.20.36 - Usługi instalowania maszyn i urządzeń dla przemysłu tekstylnego, odzieżowego i skórzanego
-
Kod PKWiU: 78.30 - POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z UDOSTĘPNIANIEM PRACOWNIKÓW
-
Kod PKWiU: 65.20.24.0 - Usługi reasekuracyjne związane z ubezpieczeniami ładunków
-
Kod PKWiU: 43.13.10 - Roboty związane z wykonywaniem wykopów i wierceń geologiczno-inżynierskich
-
Kod PKWiU: 85.20.11 - Usługi szkół podstawowych on-line
-
Kod PKWiU: 43.31.1 - ROBOTY TYNKARSKIE
-
Kod PKWiU: 92 - USŁUGI ZWIĄZANE Z GRAMI LOSOWYMI I ZAKŁADAMI WZAJEMNYMI
-
Kod PKWiU: 86.90.12.0 - Usługi świadczone przez pielęgniarki