03.00.31.0 Skorupiaki niezamrożone, niehodowlane
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 03.00.31 - Skorupiaki niezamrożone, niehodowlane
Kod PKWiU 03.00.31.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0306 31 00 - Langusty i pozostałe raki morskie (Palinurus spp., Panulirus spp., Jasus spp.), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0306 32 10 - Homary (Homarus spp.), żywe
-
Kod CN: 0306 32 91 - Homary (Homarus spp.), całe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0306 32 99 - Homary (Homarus spp.), części, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 0306 33 10 - Kraby z gatunku (Cancer pagurus), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0306 33 90 - Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. (Cancer pagurus))
-
Kod CN: 0306 34 00 - Homarzec (Nephrops norvegicus), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0306 35 10 - Krewetki (Crangon crangon), nawet w skorupach, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0306 35 50 - Krewetki (Crangon crangon), żywe
-
Kod CN: 0306 35 90 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp.), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0306 36 10 - Krewetki z rodziny Pandalidae, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. Pandalus spp.)
-
Kod CN: 0306 36 50 - Krewetki z rodzaju Crangon, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. Crangon crangon)
-
Kod CN: 0306 36 90 - Krewetki, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. Pandalidae i Crangon)
-
Kod CN: 0306 39 10 - Raki słodkowodne, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0306 39 90 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, krabów, homarca (nerczan), krewetek i raków słodkowodnych); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0306 91 00 - Langusty i pozostałe raki morskie (Palinurus spp., Panulirus spp., Jasus spp.), nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z tymi w skorupie, gotowane na parze lub w wodzie
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.19.22 - Nasiona kwiatów
-
Kod PKWiU: 27.51.22 - Golarki, depilatory i maszynki do strzyżenia włosów, z własnym silnikiem elektrycznym
-
Kod PKWiU: 93.21.10 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ WESOŁE MIASTECZKA I PARKI ROZRYWKI
-
Kod PKWiU: 29.10.41.0 - Pojazdy samochodowe nowe (z wyłączeniem motocykli), do transportu towarów, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania o zapłonie samoczynnym (wysokoprężnym lub średnioprężnym)
-
Kod PKWiU: 20.15.76.0 - Azotan potasu
-
Kod PKWiU: 26.20.4 - CZĘŚCI I AKCESORIA DO KOMPUTERÓW I URZĄDZEŃ PERYFERYJNYCH
-
Kod PKWiU: 01.26.12.0 - Oliwki do produkcji oliwy
-
Kod PKWiU: 25.93.18.0 - Igły do szycia, igły dziewiarskie, iglice, szydełka, igły do haftowania oraz artykuły podobne do prac ręcznych, z żeliwa lub stali; agrafki i pozostałe szpilki, z żeliwa lub stali, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 25.99.25.0 - Zatrzaski, okucia z zatrzaskami, klamerki, sprzączki, zapinki, haczyki, oczka, pętelki i podobne wyroby, z metali nieszlachetnych, w rodzaju stosowanych do odzieży, obuwia, zasłon, torebek damskich, toreb podróżnych lub innych wyrobów gotowych; nity rurkowe lub rozwidlone, z metali nieszlachetnych; koraliki i cekiny, z metali nieszlachetnych
-
Kod PKWiU: 70.10.10.0 - Usługi firm centralnych (head offices) i holdingów, z wyłączeniem holdingów finansowych