03.00.4 MIĘCZAKI I POZOSTAŁE BEZKRĘGOWCE WODNE ŻYWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 03.00 - RYBY I POZOSTAŁE PRODUKTY RYBOŁÓWSTWA; PRODUKTY POCHODZĄCE Z CHOWU I HODOWLI; USŁUGI WSPOMAGAJĄCE RYBACTWO
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 03.00.41 - Ostrygi żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane
-
Kod PKWiU: 03.00.42 - Pozostałe mięczaki żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane
-
Kod PKWiU: 03.00.43 - Ostrygi żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane
-
Kod PKWiU: 03.00.44 - Pozostałe mięczaki żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane
-
Kod PKWiU: 03.00.45 - Pozostałe bezkręgowce wodne żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane
-
Kod PKWiU: 03.00.46 - Pozostałe bezkręgowce wodne żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 03.00.4, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 30.11.2 - STATKI I PODOBNE JEDNOSTKI PŁYWAJĄCE, DO PRZEWOZU OSÓB LUB TOWARÓW
-
Kod PKWiU: 82.92.10.0 - Usługi związane z pakowaniem
-
Kod PKWiU: 03.00.4 - MIĘCZAKI I POZOSTAŁE BEZKRĘGOWCE WODNE ŻYWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
-
Kod PKWiU: 01.28.12 - Chili i słodka papryka (z rodzaju Capsicum), surowe, suszone
-
Kod PKWiU: 28.21 - PIECE, PALENISKA I PALNIKI PIECOWE
-
Kod PKWiU: 28.93.34 - Części urządzeń do czyszczenia, sortowania lub klasyfikowania nasion, ziarna lub suszonych warzyw strączkowych
-
Kod PKWiU: 33.20.35 - Usługi instalowania maszyn dla przetwórstwa żywności i tytoniu oraz do produkcji napojów
-
Kod PKWiU: 84.12.11 - Usługi administracji publicznej w zakresie edukacji
-
Kod PKWiU: 01.45.2 - MLEKO OWCZE I KOZIE, SUROWE
-
Kod PKWiU: 13.95.10 - Włókniny i wyroby wykonane z włóknin, z wyłączeniem odzieży