03.00.43.0 Ostrygi żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 03.00.43 - Ostrygi żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane
Kod PKWiU 03.00.43.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0307 11 10 - Ostrygi płaskie "Ostrea spp.", żywe i o masie (włącznie z muszlą) <= 40 g każda
-
Kod CN: 0307 11 90 - Ostrygi, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone (z wył. ostryg płaskich "Ostrea spp.", żywych i o masie (włącznie z muszlą) <= 40 g każda)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 78.20.12 - Usługi świadczone przez agencje pracy tymczasowej w zakresie dostarczania pozostałego biurowego personelu pomocniczego
-
Kod PKWiU: 28.93.32.0 - Części maszyn stosowanych w przetwórstwie żywności
-
Kod PKWiU: 72.19.52 - Usługi w zakresie badań stosowanych i badań przemysłowych w dziedzinie nauk rolniczych
-
Kod PKWiU: 47.00.64 - Sprzedaż detaliczna nagrań dźwiękowych i audiowizualnych
-
Kod PKWiU: 01.11.82 - Orzeszki ziemne w łupinach
-
Kod PKWiU: 02.30.2 - KOREK NATURALNY, SUROWY LUB WSTĘPNIE OBROBIONY
-
Kod PKWiU: 26.40.44 - Radiokomunikacyjne urządzenia odbiorcze, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 97.0 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ GOSPODARSTWA DOMOWE ZATRUDNIAJĄCE PRACOWNIKÓW
-
Kod PKWiU: 10.41.25.0 - Olej palmowy surowy
-
Kod PKWiU: 19.20.41 - Wazelina; parafina; woski pochodzenia naftowego i pozostałe woski