03.00.44.0 Pozostałe mięczaki żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 03.00.44 - Pozostałe mięczaki żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane
Kod PKWiU 03.00.44.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0307 21 00 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
-
Kod CN: 0307 31 10 - Małże (jadalne) "Mytilus spp.", nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
-
Kod CN: 0307 31 90 - Małże (jadalne) "Perna spp.", nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
-
Kod CN: 0307 42 10 - Mątwy "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp.", żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 0307 42 20 - Kałamarnice "Loligo spp.", żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0307 42 30 - Kałamarnice Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp.", żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0307 42 40 - Kalmar europejski "Todarodes sagittatus", żywy, świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 0307 42 90 - Mątwy i kałamarnice, żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach (z wył. "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp., Loligo spp., Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp., Todarodes sagittatus")
-
Kod CN: 0307 51 00 - Ośmiornice "Octopus spp.", żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0307 71 00 - Małże i sercówki (rodziny Arcidae, Arcticidae, Cardiidae, Donacidae, Hiatellidae, Mactridae, Mesodesmatidae, Myidae, Semelidae, Solecurtidae, Solenidae, Tridacnidae i Veneridae), żywe, świeże, schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 0307 81 00 - Uchowce (Haliotis spp.), żywe, świeże, schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 0307 82 00 - Skrzydelniki (Strombus spp.) żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 0307 91 00 - Mięczaki, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. ostryg, przegrzebków z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, małż [Mytilus spp., Perna spp.], mątw i kałamarnic , ośmiornic [Octopus spp.], ślimaków, innych niż ślimaki morskie, małż, sercówek, uchowców i skrzydelników); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.2 - RYBY PRZETWORZONE LUB ZAKONSERWOWANE W INNY SPOSÓB; KAWIOR I NAMIASTKI KAWIORU
-
Kod PKWiU: 46.43 - SPRZEDAŻ HURTOWA ELEKTRYCZNYCH ARTYKUŁÓW UŻYTKU DOMOWEGO
-
Kod PKWiU: 10.85.19.0 - Pozostałe gotowe posiłki i dania
-
Kod PKWiU: 10.89.13.0 - Drożdże (aktywne lub nieaktywne); pozostałe martwe mikroorganizmy jednokomórkowe; gotowe proszki do pieczenia
-
Kod PKWiU: 32.91 - MIOTŁY, SZCZOTKI I PĘDZLE
-
Kod PKWiU: 01.28.2 - Szyszki chmielowe
-
Kod PKWiU: 23.13.13.0 - Wyroby ze szkła, w rodzaju stosowanych do celów stołowych, kuchennych, toaletowych, biurowych, dekoracji wnętrz lub podobnych celów
-
Kod PKWiU: 97.00.12.0 - Usługi gospodarstw domowych zatrudniających pracowników świadczących usługi w zakresie pomocy osobom w podeszłym wieku, bez opieki medycznej
-
Kod PKWiU: 49.20 - TRANSPORT KOLEJOWY TOWARÓW
-
Kod PKWiU: 01.45.2 - MLEKO OWCZE I KOZIE, SUROWE