10.11.14.0 Mięso z kóz, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.14 - Mięso z kóz, świeże lub schłodzone
Kod PKWiU 10.11.14.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0204 50 11 - Tusze i półtusze z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 50 13 - Krótkie ćwierci przednie z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 50 15 - Grzbiety i/lub środki z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 50 19 - Nogi z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 50 31 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0204 50 39 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 22.23.1 - WYROBY Z TWORZYW SZTUCZNYCH DLA BUDOWNICTWA; LINOLEUM I POZOSTAŁE TWARDE POKRYCIA PODŁOGOWE INNE NIŻ Z TWORZYW SZTUCZNYCH
-
Kod PKWiU: 25.71.15 - Szpady, szable, kordy, bagnety, lance oraz podobna broń i jej części
-
Kod PKWiU: 17.12.59.0 - Pozostała tektura niepowleczona
-
Kod PKWiU: 46.3 - SPRZEDAŻ HURTOWA ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
-
Kod PKWiU: 47.00.76 - Sprzedaż detaliczna wyrobów kosmetycznych i toaletowych
-
Kod PKWiU: 24.1 - ŻELIWO, STAL I ŻELAZOSTOPY
-
Kod PKWiU: 46.47.11.0 - Sprzedaż hurtowa mebli do mieszkań
-
Kod PKWiU: 28.29.8 - CZĘŚCI DO POZOSTAŁYCH MASZYN OGÓLNEGO PRZEZNACZENIA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 01.16.12.0 - Juta, kenaf i pozostałe włókna tekstylne łykowe, surowe lub roszone, z wyłączeniem lnu, konopi i ramii
-
Kod PKWiU: 41.00.33.0 - Roboty budowlane związane ze wznoszeniem budynków o trzech i więcej mieszkaniach