10.11.3 MIĘSO I PODROBY JADALNE ZAMROŻONE; POZOSTAŁE MIĘSO I PODROBY JADALNE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11 - MIĘSO PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.31 - Mięso z bydła, zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.11.32 - Mięso ze świń, zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.11.33 - Mięso z owiec, zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.11.34 - Mięso z kóz, zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.11.35 - Mięso z koni i pozostałych zwierząt koniowatych, zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.11.39 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 33.20.36.0 - Usługi instalowania maszyn i urządzeń dla przemysłu tekstylnego, odzieżowego i skórzanego
-
Kod PKWiU: 14.19.41 - Formy kapeluszy, korpusy kapeluszy i stożki, z filcu; płaty i rury z filcu; stożki kapeluszy, plecione lub wykonane przez łączenie pasków z dowolnego materiału
-
Kod PKWiU: 10.52.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ LODÓW
-
Kod PKWiU: 24.43.11 - Ołów nieobrobiony plastycznie
-
Kod PKWiU: 25.30.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją wytwornic pary, z wyłączeniem kotłów centralnego ogrzewania gorącą wodą
-
Kod PKWiU: 26.30.23.0 - Pozostałe aparaty telefoniczne i aparatura do transmisji lub odbioru głosu, obrazu lub innych danych, włączając aparaturę do komunikacji w sieci przewodowej lub bezprzewodowej (takiej jak lokalna lub rozległa sieć komputerowa); wideofony
-
Kod PKWiU: 61.20.50 - Usługi udostępniania programów radiowych i telewizyjnych za pomocą sieci telekomunikacji ruchomej
-
Kod PKWiU: 61.20.42 - Usługi udostępniania szerokopasmowego Internetu przez sieci telekomunikacji ruchomej
-
Kod PKWiU: 91.0 - USŁUGI BIBLIOTEK, ARCHIWÓW, MUZEÓW ORAZ POZOSTAŁE USŁUGI W ZAKRESIE KULTURY
-
Kod PKWiU: 21.10.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ PODSTAWOWYCH SUBSTANCJI FARMACEUTYCZNYCH