10.11.42.0 Skóry i skórki całe, surowe z bydła i zwierząt koniowatych
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.42 - Skóry i skórki całe, surowe z bydła i zwierząt koniowatych
Kod PKWiU 10.11.42.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 4101 20 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, świeże
-
Kod CN: 4101 20 30 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, mokrosolone
-
Kod CN: 4101 20 50 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 8 kg przy suszeniu zwykłym, <= 10 kg, jeśli suchosolone
-
Kod CN: 4101 20 80 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłoszone, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. świeżych lub mokrosolonych, suszonych w sposób zwykły lub suchosolonych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 4101 50 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, świeże
-
Kod CN: 4101 50 30 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, mokrosolone
-
Kod CN: 4101 50 50 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, suszone lub suchosolone
-
Kod CN: 4101 50 90 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. świeżych lub mokrosolonych, suszonych w sposób zwykły lub suchosolonych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 30.91.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją motocykli
-
Kod PKWiU: 03.00.2 - RYBY ŻYWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE, NADAJĄCE SIĘ DO SPOŻYCIA PRZEZ LUDZI
-
Kod PKWiU: 03.00.69 - Pozostałe wodne rośliny i zwierzęta oraz produkty z nich, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 22.29.24.0 - Części gdzie indziej niesklasyfikowane, do lamp i sprzętu oświetleniowego, podświetlanych tablic i podobnych wyrobów, z tworzyw sztucznych
-
Kod PKWiU: 23.19.2 - SZKŁO TECHNICZNE I POZOSTAŁE RODZAJE SZKŁA
-
Kod PKWiU: 74.20.29.0 - Pozostałe specjalistyczne usługi fotograficzne
-
Kod PKWiU: 02.30.3 - Części roślin, trawy, mchy, porosty i inne niejadalne dziko rosnące produkty leśne nadające się do celów zdobniczych
-
Kod PKWiU: 24.10.5 - WYROBY PŁASKIE WALCOWANE ZE STALI, PLATEROWANE, POWLEKANE LUB POKRYWANE ORAZ WYROBY PŁASKIE WALCOWANE, ZE STALI KRZEMOWEJ ELEKTROTECHNICZNEJ I SZYBKOTNĄCEJ
-
Kod PKWiU: 14.13.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ POZOSTAŁEJ ODZIEŻY WIERZCHNIEJ
-
Kod PKWiU: 01.23.11.0 - Pomelo i grejpfruty