10.12.9 Usługi podwykonawców związane z produkcją przetworzonego i zakonserwowanego mięsa z drobiu
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12 - MIĘSO Z DROBIU, PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją przetworzonego i zakonserwowanego mięsa z drobiu
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 23.13.91.0 - Usługi wykończeniowe w zakresie kieliszków i szklanek oraz innych wyrobów ze szkła w rodzaju stosowanych do celów stołowych lub kuchennych
-
Kod PKWiU: 20.42.16 - Szampony, lakiery do włosów, preparaty do trwałej ondulacji lub prostowania włosów
-
Kod PKWiU: 10.89.11.0 - Zupy i buliony oraz przetwory z nich
-
Kod PKWiU: 07.29.19 - Rudy i koncentraty pozostałych metali nieżelaznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 10.41.3 - LINTERS BAWEŁNIANY
-
Kod PKWiU: 01.47.11.0 - Kurczęta i pozostałe ptactwo domowe z gatunku "Gallus domesticus", żywe
-
Kod PKWiU: 26.70.26 - Części i akcesoria do urządzeń ciekłokrystalicznych, laserów (z wyłączeniem diod laserowych), pozostałych urządzeń i przyrządów optycznych, gdzie indziej niesklasyfikowanych
-
Kod PKWiU: 27 - URZĄDZENIA ELEKTRYCZNE
-
Kod PKWiU: 84.22 - USŁUGI W DZIEDZINIE OBRONY NARODOWEJ
-
Kod PKWiU: 01.29.3 - Materiały roślinne w rodzaju stosowanych głównie do wyplatania, wyściełania, wypychania lub w farbowaniu lub garbowaniu