10.13.11 Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.1 - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA, PODROBÓW I KRWI
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.11.0 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 72.19.33.0 - Usługi w zakresie prac rozwojowych w dziedzinie nauk technicznych, z wyłączeniem biotechnologii
-
Kod PKWiU: 03.00.63.0 - Wodorosty morskie i pozostałe algi, nadające się do spożycia przez ludzi, niehodowlane
-
Kod PKWiU: 01.19.39 - Pozostałe surowe produkty roślinne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 72.20.42.0 - Usługi w zakresie badań stosowanych w dziedzinie pozostałych nauk społecznych i humanistycznych
-
Kod PKWiU: 32.13.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją biżuterii sztucznej i podobnych wyrobów
-
Kod PKWiU: 10.82 - KAKAO, CZEKOLADA I POZOSTAŁE WYROBY CUKIERNICZE
-
Kod PKWiU: 46.41.13.0 - Sprzedaż hurtowa pościeli, zasłon, firanek oraz różnorodnych artykułów użytku domowego z materiałów tekstylnych
-
Kod PKWiU: 13.92.15.0 - Firanki, zasłony (włącznie z draperiami) i wewnętrzne rolety; lambrekiny zasłonowe lub łóżkowe
-
Kod PKWiU: 33.12.12 - Usługi naprawy i konserwacji sprzętu do napędu hydraulicznego i pneumatycznego, pozostałych pomp, sprężarek, kurków i zaworów
-
Kod PKWiU: 23.20 - WYROBY OGNIOTRWAŁE