10.13.12 Mięso z bydła solone, suszone lub wędzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.1 - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA, PODROBÓW I KRWI
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.12.0 - Mięso z bydła solone, suszone lub wędzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 12.00.19 - Pozostały przetworzony tytoń i jego namiastki; tytoń homogenizowany lub odtworzony; ekstrakty i esencje tytoniowe
-
Kod PKWiU: 15.20.11.0 - Obuwie nieprzemakalne, z podeszwami i wierzchami wykonanymi z gumy lub tworzyw sztucznych, z wyłączeniem obuwia z metalowym noskiem ochronnym
-
Kod PKWiU: 46.51.10 - SPRZEDAŻ HURTOWA KOMPUTERÓW, URZĄDZEŃ PERYFERYJNYCH I OPROGRAMOWANIA
-
Kod PKWiU: 03.00.71 - Usługi wspomagające rybołówstwo
-
Kod PKWiU: 24.43.12.0 - Cynk nieobrobiony plastycznie
-
Kod PKWiU: 13.93.19.0 - Pozostałe dywany, chodniki i tekstylne pokrycia podłogowe, włączając filcowe
-
Kod PKWiU: 24.41.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją metali szlachetnych
-
Kod PKWiU: 87.1 - Usługi pomocy społecznej z zakwaterowaniem zapewniającej opiekę pielęgniarską
-
Kod PKWiU: 28.21.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ PIECÓW, PALENISK I PALNIKÓW PIECOWYCH
-
Kod PKWiU: 27.90.60 - REZYSTORY ELEKTRYCZNE, Z WYŁĄCZENIEM REZYSTORÓW GRZEJNYCH