10.20.11.0 Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.11 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Kod PKWiU 10.20.11.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0302 92 00 - Płetwy rekina, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 31 00 - Filety z tilapii (Oreochromis spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 32 00 - Filety z sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 33 00 - Filety z okonia nilowego (Lates niloticus), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 39 00 - Filety z karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp., węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.)
-
Kod CN: 0304 41 00 - Filety z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), łososia atlantyckiego (Salmo salar) i głowacicy (Hucho hucho), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 42 10 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus mykiss), o masie > 400 g każdy, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 42 50 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 42 90 - Filety z pstrąga i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae) (z wył. z gatunku Oncorhynchus mykiss, o masie > 400 g każdy), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 43 00 - Filety z płastug (Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 44 10 - Filety z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus) oraz ryby z gatunku Boreogadus saida, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 44 30 - Filety z czarniaka (Pollachius virens), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 44 90 - Filety z z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. z dorsza, czerniaka oraz ryby z gatunku Boreogadus saida), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 45 00 - Filety z włócznika (Xiphias gladius), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 46 00 - Filety z antara (Dissostichus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 47 10 - Filety z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 47 20 - Filety z żarłacza śledziowego (Lamna nasus), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 47 30 - Filety z żarłacza błękitny (Prionace glauca), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 47 90 - Filety z kolenia i pozostałych rekinów, świeże lub schłodzone (z wył. kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
-
Kod CN: 0304 48 00 - Filety z rajowatych (Rajidae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 49 10 - Filety z ryb słodkowodnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 49 50 - Filety z karmazynów (Sebastes spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 49 90 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 51 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus carpio, Carassius carassius, Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 52 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z łososiowatych (z wył. filetów), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 53 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. filetów), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 54 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z włócznika (Xiphias gladius)(z wył. filetów), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 55 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z antara (Dissostichus spp.) (Xiphias gladius)(z wył. filetów), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 56 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 0304 56 20 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza śledziowego (Lamna nasus) , świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 0304 56 30 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza błękitnego (Prionace glauca), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 0304 56 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , świeże lub schłodzone (z wył. filetów, z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
-
Kod CN: 0304 57 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z rajowatych (Rajidae), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 0304 59 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb słodkowodnych (z wył. z filetów, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 59 50 - Płaty śledziowe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 59 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb (z wył. słodkowodnych, płatów śledziowych, filetów, z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 65.3 - USŁUGI ZWIĄZANE Z FUNDUSZAMI EMERYTALNYMI
-
Kod PKWiU: 61.10.42.0 - Usługi udostępniania wąskopasmowego Internetu za pomocą sieci telekomunikacji stacjonarnej
-
Kod PKWiU: 13.92.16 - Wyroby wyposażenia wnętrz, gdzie indziej niesklasyfikowane; zestawy składające się z tkaniny i przędzy do wykonywania dywaników, gobelinów i podobnych wyrobów
-
Kod PKWiU: 07.29.11 - Rudy i koncentraty miedzi
-
Kod PKWiU: 26.51.65.0 - Przyrządy, maszyny i urządzenia do automatycznej regulacji lub kontroli, hydrauliczne lub pneumatyczne
-
Kod PKWiU: 69 - USŁUGI PRAWNE, RACHUNKOWO-KSIĘGOWE I DORADZTWA PODATKOWEGO
-
Kod PKWiU: 68.1 - KUPNO I SPRZEDAŻ NIERUCHOMOŚCI NA WŁASNY RACHUNEK
-
Kod PKWiU: 11.04.10.0 - Wermut i pozostałe wina aromatyzowane, ze świeżych winogron
-
Kod PKWiU: 81.10.1 - USŁUGI POMOCNICZE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU
-
Kod PKWiU: 60.10.3 - Sprzedaż czasu na cele reklamowe w radio