10.20.22 Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, rybie płetwy, głowy, ogony i inne jadalne odpadki z ryb, suszone, wędzone, solone lub w solance; mąki, mączki i granulki z ryb, nadające się do spożycia przez ludzi
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.2 - RYBY PRZETWORZONE LUB ZAKONSERWOWANE W INNY SPOSÓB; KAWIOR I NAMIASTKI KAWIORU
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.22.0 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, rybie płetwy, głowy, ogony i inne jadalne odpadki z ryb, suszone, wędzone, solone lub w solance; mąki, mączki i granulki z ryb, nadające się do spożycia przez ludzi
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.49.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych narzędzi mechanicznych
-
Kod PKWiU: 10.72.19.0 - Pozostałe suche lub konserwowane wyroby piekarnicze
-
Kod PKWiU: 28.93.33.0 - Części maszyn stosowanych w przetwórstwie tytoniu
-
Kod PKWiU: 01.11.81.0 - Nasiona soi
-
Kod PKWiU: 95.23.10.0 - USŁUGI NAPRAWY OBUWIA I WYROBÓW SKÓRZANYCH
-
Kod PKWiU: 78 - USŁUGI ZWIĄZANE Z ZATRUDNIENIEM
-
Kod PKWiU: 23.42.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją ceramicznych wyrobów sanitarnych
-
Kod PKWiU: 20.51.20 - Zapałki
-
Kod PKWiU: 22.21.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją płyt, arkuszy, rur i kształtowników, z tworzyw sztucznych
-
Kod PKWiU: 96.0 - POZOSTAŁE USŁUGI ŚWIADCZONE DLA LUDNOŚCI