10.20.24 Ryby wędzone, włączając filety
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.2 - RYBY PRZETWORZONE LUB ZAKONSERWOWANE W INNY SPOSÓB; KAWIOR I NAMIASTKI KAWIORU
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.24.0 - Ryby wędzone, włączając filety
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 77.4 - DZIERŻAWA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ I PODOBNYCH PRODUKTÓW, Z WYŁĄCZENIEM PRAC CHRONIONYCH PRAWEM AUTORSKIM
-
Kod PKWiU: 10.41.54.0 - Olej słonecznikowy lub olej z krokosza barwierskiego i ich frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU: 23.19.11.0 - Szkło w masie, w postaci kulek (z wyłączeniem mikrokulek), prętów lub rur, nieobrobione
-
Kod PKWiU: 08.99 - POZOSTAŁE PRODUKTY GÓRNICTWA I WYDOBYWANIA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 01.41.20.0 - Surowe mleko bydła mlecznego
-
Kod PKWiU: 85.42.11.0 - Usługi szkół wyższych o profilu zawodowym (studia krótkiego cyklu) on-line
-
Kod PKWiU: 46.22.10.0 - Sprzedaż hurtowa kwiatów i roślin
-
Kod PKWiU: 25.94.13 - Śruby, wkręty i pozostałe elementy złączne, z miedzi, gwintowane i niegwintowane
-
Kod PKWiU: 47.00.15 - Sprzedaż detaliczna ryb, skorupiaków i mięczaków
-
Kod PKWiU: 27.40.21 - Lampy elektryczne przenośne, przystosowane do pobierania prądu z suchych baterii, akumulatorów, induktorów