10.20.25 Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.2 - RYBY PRZETWORZONE LUB ZAKONSERWOWANE W INNY SPOSÓB; KAWIOR I NAMIASTKI KAWIORU
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 23.19.23.0 - Wyroby ze szkła do celów laboratoryjnych, higienicznych lub farmaceutycznych; ampułki szklane
-
Kod PKWiU: 31.00.9 - USŁUGI ZWIĄZANE Z TAPICEROWANIEM KRZESEŁ I INNYCH MEBLI DO SIEDZENIA; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ MEBLI DO SIEDZENIA I ICH CZĘŚCI ORAZ CZĘŚCI POZOSTAŁYCH MEBLI
-
Kod PKWiU: 91.01.11.0 - Usługi bibliotek
-
Kod PKWiU: 16.29.24.0 - Korek prasowany; wyroby z korka prasowanego, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 59.20.33 - Płyty gramofonowe, CD i DVD i pozostałe nośniki z zarejestrowaną muzyką
-
Kod PKWiU: 77.34.10.0 - Wynajem i dzierżawa środków transportu wodnego, bez załogi
-
Kod PKWiU: 93.29.11 - Usługi związane z działalnością parków rekreacyjnych i plaż
-
Kod PKWiU: 55.20.19 - Pozostałe usługi obiektów noclegowych turystycznych i miejsc krótkotrwałego zakwaterowania bez obsługi
-
Kod PKWiU: 20.60.1 - WŁÓKNA SYNTETYCZNE
-
Kod PKWiU: 27.12.31 - Tablice i inne urządzenia sterujące, wyposażone w aparaturę łączeniową lub zabezpieczającą do napięć <= 1000 V