10.20.99 Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem ryb, skorupiaków i mięczaków
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.9 - WĘDZENIE I INNE USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM WYROBÓW Z RYB; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM RYB, SKORUPIAKÓW I MIĘCZAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.99.0 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 95.23.10 - USŁUGI NAPRAWY OBUWIA I WYROBÓW SKÓRZANYCH
-
Kod PKWiU: 72.11.13 - Usługi w zakresie prac rozwojowych w dziedzinie biotechnologii wykorzystywanej w ochronie zdrowia
-
Kod PKWiU: 10.61.24.0 - Mieszaniny i ciasta do wytwarzania wyrobów piekarskich
-
Kod PKWiU: 45.20.21 - Usługi standardowej konserwacji i naprawy pozostałych pojazdów samochodowych, z wyłączeniem układów elektrycznych, opon i nadwozi oraz motocykli
-
Kod PKWiU: 23.19.11 - Szkło w masie, w postaci kulek (z wyłączeniem mikrokulek), prętów lub rur, nieobrobione
-
Kod PKWiU: 26.70.12.0 - Aparaty fotograficzne do sporządzania klisz lub cylindrów drukarskich; aparaty fotograficzne w rodzaju stosowanych do rejestracji dokumentów na mikrofilmach, mikrofiszach i tym podobne
-
Kod PKWiU: 33.20.37.0 - Usługi instalowania maszyn i urządzeń dla przemysłu papierniczego
-
Kod PKWiU: 10.89.11.0 - Zupy i buliony oraz przetwory z nich
-
Kod PKWiU: 73.11.11 - Kompleksowe usługi reklamowe
-
Kod PKWiU: 01.19.39.0 - Pozostałe surowe produkty roślinne, gdzie indziej niesklasyfikowane